PC

Šta nam donosi novi Vermintide DLC – Last Stand?

Poznato je da su DLC paketi uglavnom nepopularni među publikom iz razloga što se i za njih mora odvojiti novac. Međutim, desi se i da nas lepo obraduju i puste neki potpuno besplatno. Fatshark je to i uradio i plasirao nam neke besplatne (i neke koji moraju da se plate) DLC-ove za Warhammer: End Times – Vermintide.

Besplatni DLC koji je u ponudi Vermintide igračima pod nazivom Last Stand uključuje mapu „The Town“ koja je smeštena u centru zbivanja, samom gradu Ubersreik. Kako kažu, Last Stand je „surviving game mode“ koji ima za cilj odbranu pozicija sada na manjoj mapi. Kako neprijatelji stižu u talasima, svaki naredni se povećava i u težini i u taktičkoj snazi, pa je samim tim neophodna još veća saradnja i timski rad, što je, svakako, bilo u prvom planu programerima.

Pored besplatnog, u ponudi je i Schluesselschloss DLC koji se mora kupiti i koji sa sobom donosi još veću pogodnost – omogućava pozivanje prijatelja u igru na novoj mapi čak i ako oni ne poseduju navedeni dodatak.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top