PC

Novi Mirror’s Edge Catalyst video

Novi Mirror’s Edge će, po svemu sudeći, nadmašiti originalnu igru po veličini sveta, mehanikama, ali i načinu na koji se muzika uklapa u igru. Upravo o tome autori igre pričaju u novom developer diary videu koji možete pogledati u nastavku.

Catalyst će biti manje linearan od svog prethodnika i imaće znatno otvoreniji svet gde ćemo moći da isplaniramo svoje rute za dolaženje do bitnih lokacija. Uvek će biti moguće slobotno lutati krovovima grada, a biće i sporednih zadataka za razliku od prve igre koja je imala čisto linearnu kampanju. Takođe je prikazano i kako ćemo eliminisati različite tipove protivnika, ali i kako će se pozadinska muzika menjati u zavisnosti od toga da li Faith trči ili se divi horizontu.

Ukoliko ste propustili prošlonedeljne trejlerele, možete ih pogledati na ovom linku.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top