Vesti

Paket od 1200$ za premijeru Assassin’s Creed filma?

Izdavači video igara su odavno usavršili “pre-order” metodu sa ciljem profita u slučaju moguće negativne kritike. Međutim, sa Ubisoftom se ta veština teleportovala i van tog sveta. Naime, navedeni izdavač se udružio sa sajtom digitalnih medija “Kernel” i proizvođačima igračaka kako bi stvorio nekoliko paketa koji su u ponudi ukoliko se karta za premijeru filma ranije kupi. Ali, 1200$?

Pa, za te pare dobijete ne samo kartu za premijeru filma već i repliku španskog samostrela koji se koristi kao rekvizit u samom filmu. Za one malo manje ambiciozne obezbeđeni su paketi čiji se iznosi kreću od 15 do 600$ i koji uključuju različite stvari poput majica, satova, privremenih tetovaža, dukseva, igračku Aguilarove “Hidden Blade” i statuu samog Aguilara koga Michael Fassbender igra u filmu. Nećemo da se lažemo, sve je to super, ali film izlazi tek za 9 meseci! Za 9 meseci se rodi dete, Donald Trump postane predsednik Amerike, terminatori ožive, nastane apokalipsa i vas zvekne realnost da odrastao čovek ne treba da troši tolike pare na nešto od čega mu gola ekzistencija ne zavisi.

Šalu na stranu, zaista su zanimljivi paketi koje nam Ubisoft nudi i ako imate tu slobodu da date 1200$ za repliku samostrela, što da ne? Verujemo da mnogi ljubitelji popularne frnašize željno iščekuju još jedan dodatak u njihovoj kolekciji, ali za nas je i sam film sasvim dovoljan doživljaj.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top