PC

VIDEO: Play! Zine Prvi utisci: Hitman

Upravo je izašla šesta po redu Hitman igra, tačnije jedan njen deo. Kao što verovatno znate, novi Hitman će izlaziti po epizodama i svakog narednog meseca će se pojavljivati po jedna epizoda igre.

Ono što smo sada imali priliku da zaigramo je tzv. Into pack, koji čine tutorial i prolog misija, a zatim velika misija u Parizu tokom jedne modne revije. Sa mapama višestruko većim nego u prethodnim igrama, novi Hitman je dizajniran da svaku misiju možete da igrate veliki broj puta, a kakve je prve utiske na nas ostavilo ovo početno poglavlje pogledajte u nastavku:

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top