PC

AI koji rešava Keep talking and nobody explodes

Nije tajna da je Keep talking and nobody explodes, poznatija kao ”napad histerije sa gomilom papira”, jedna od omiljenih party igara naše redakcije. Napravljena da je igra praktično neograničen broj igrača, a najmanje dva, idealna je igra koju možete igrati sa društvom i pritom se siti izvikati po kući. Jedini je problem ako ponekad poželite da igrate solo (mada, zašto biste to želeli?), jer je igra tako dizajnirana da morate imati makar jednu osobu pored sebe koja bi vam čitala uputstva za demontiranje. Ili samo jednu naprednu veštačku inteligenciju.

Programer Devan Hurst je napravio AI koji može da rešava slagalice u Keep talking and nobody explodes izuzetnom brzinom, pritom reagujući na vaše glasovne komande. Naravno, morate da znate pravila rešavanja slagalica, tj. da imate pri ruci igrin manual, ali to ništa ne umanjuje impresivnost ove veštačke inteligencije koja čak uspeva da rešava anagrame i najkomplikovanije zadatke sa žicama. Verovatno najbolje od svega je što će vam se bot izviniti ako zabrlja.

Ukoliko želite da isprobate ovaj AI, možete ga preuzeti sa GitHub, a u nastavku pogledajte kako to izgleda u akciji. Svakako brže rešava slagalice iz igre nego kada se kolege iz redakcije muče s njima.

 

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top