Vesti

Virtuelno Assassin’s Creed iskustvo

Tehnički, svaki Assassin’s Creed je bio virtuelno iskustvo jer je ipak video igra. Ali, ne bismo sada zalazili u semantiku. Ono što Ubisoft jeste najavio je mini projekat za setove za virtuelnu realnost koji će se pojaviti paralelno sa igranim filmom krajem ove godine.

Assassin’s Creed VR se čak ni ne promoviše kao igra, već ”iskustvo”. Ubisoft je za potrebe ovog projekta usko sarađivao kompanijom FOX i studiom za specijalne efekte Practical Magic. Sav materijal za ACVR je sniman uporedo sa filmom na lokacijama u Španiji, Britaniji i na Malti. To je nekako i logično, jer je ipak direktno zasnovan na filmu. A i, kad bolje razmislimo, Animus jeste neka vrsta VR-a.

Ideja zvuči zanimljivo, ali da li će takva biti i izvedba ostaje da vidimo u decembru kada se pojave film i ovo prateće ”iskustvo”. Treba imati na umu i da su VR setovi i dalje van domašaja velikog broja zainteresovanih entuzijasta zbog visokih cena samih uređaja i potrebnog hardvera.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top