PC

Dark Souls 3 će moći da radi na 60 fps na PC-u

O lepote! Mnogo volimo kad nas obraduju nekim lepim vestima. From Software kompanija je najavila da imaju za cilj da Dark Souls 3 radi na 60 fps za razliku od prve igre i njenog groznog transporta sa jedne platforme na drugu.

Kako kažu, u interesu im je da igra ne bude ograničena na 30 fps već da, ukoliko vaš PC to može da podrži, izvuče 60 fps. Ovo je veoma oduševilo zajednicu iz razloga što su time pokazali koliko su spremni da ulože truda i vremena da sve teče glatko isto kao što su uradili i za Dark Souls 2. I pored malih bagova u toj igri, radila je gotovo savršeno na velikom broju mašina. Sve i da ova incijativa ne urodi plodom, svakako možemo da se oslonimo na modere iz zajednice koji će, bez sumnje, gurati još dalje od 60 prvom prilikom.

Transport Dark Souls igre na PC do sada nije uspeo u potpunosti da nas impresionira iako je definitivno postojao veliki skok između prve i druge igre. Za sada jedino možemo da držimo palčeve da From Software ispuni svoje obećanje i nadamo se da nas očekuje fino iznenađenje.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top