PC

Medal of Honor: Pacific Assault je besplatan na servisu Origin

Electronic Arts nastavlja sa iznenađenjima kroz svoj On the house program na servisu Origin kroz koji nam poklanja neke starije PC naslove iz svoje kolekcije. Sada je na redu Medal of Honor, tačnije njegovo poglavlje iz 2004. godine Pacific Assault.

Obratite pažnju da ova igra više nema multiplayer komponentu jer je ista išla preko servisa GameSpy koji više nije u funkciji. Ali, tu je i dalje više nego dobra kampanja kao podsetnik na period slave WW2 FPS igara.

Medal of Honor: Pacific Assault preuzmite besplatno sa ovog linka. Jednog kada igru ”kupite”, ostaće vam trajno na Origin nalogu.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top