Vesti

Bloodborne kao kartična igra

Nekada nas je podilazila jeza kada čujemo da će neka popularna video igra dobiti adaptaciju u film ili društvenu igru. I dok nam jeza i dalje ne prolazi za filmske adaptacije, sa društvenim igrama je već druga priča jer smo sve češće svedoci izuzetnih adaptacija.

Sada smo u sred ”boardgame renesanse” kako mnogi vole da kažu, vremena kada se na tržištu pojavljuje novih igara više nego ikada a od koji je većina i vrlo kvalitetna. Zato je i vrlo logično izdati adaptaciju video igre u nešto što možemo da igramo i kada nismo blizu naših konzola i PC-eva. Bloodborne će upravo tako dobiti svoju boardgame varijantu u vidu kartične igre, ali ne nečega poput Hearthstone gde ćete karte skupljati mesecima i na iste potrošiti poslednji dinar iz novčanika već lepo kompletno spakovana u jednu veliku kutiju. Kartični Bloodborne će se zasnivati na Chalice Dungeon delu igre u kom se igrači takmiče ubijajući čudovišta i prosečna partija će trajati tridesetak minuta.

Na igri radi Eric M. Lang koji je zaslužan za pretvaranje XCOM-a u društvenu igru, ali i za sjajne igre sa kockicama Quarriors i Marvel Dice Masters. Očekujemo jednako kvalitetnu društvenu igru i sa Bloodborne, kao i da ginemo, ginemo, ginemo…

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top