PC

Bioshock: The Collection informacije procurele online

Nije neophodno reći, ali mnogi bi se složili da BioShock triologija spada u top igre prošle generacije. Neki bi otišli i dalje i rekli da je imaginativni distopijski serijal, delo 2K Games i Irrational Games, jedan od najboljih franšiza gejmig istorije.

Bioshock the collection
Međutim, nakon shvatanja da se Irrational Games kompanija gasi, mnogi ljubitelji popularne triologije su izgubili svaku nadu da će priča BioShocka nastaviti da nas baca u rebus. I pored obećanja 2K Gamesa da nam se sprema nastavak sa novom pričom, dokazi za dalji razvoj franšize nam nisu ponuđeni. Međutim, izgleda da nam se ipak sprema novo iznenađenje u vidu BioShock: The Collection.
Naime, mnogi dokazi da će BioShock serijal uskoro stići za konzole nove generacije nastavljaju da se gomilaju. The Collection – set od sve tri igre i dalje nije zvanično najavljen, ali mnogi dokazi za njegovo postojanje, koji su dospeli na internet, upućuju na zaključak da se sprema remastered set koji će biti prilagođen konzolama nove generacije. Kolekcija je prošlog meseca iskočila na rejting listama u Brazilu, a sada i na Tajvanskom gejmig sajtu. Pored saznanja da će nove verzije sve tri igre moći po prvi put da se igraju na Xbox One i PS4, jedina informacija koja postoji je izgled same kutije BioShock: The Collection.

Za sada zvanične informacije ne postoje, ali moguće je da će ovaj set predstavljati nekakav uvod u navodnu četvrtu instalaciju serijala koja nam je nagoveštena prošle godine. Držimo palčeve!

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top