PC

VIDEO: Steam VR Theater Mode (Beta)

HTC Vive

Steam VR je već neko vreme u beta fazi testiranja, a danas je i zvanično pušteno testiranje takozvane Theater Mode opcije, sa kojom će igrači moći uz pomoć svojih naprava za virtuelnu realnost (Oculus Rift, HTC Vive) da praktično igraju igru unutar virtuelnog sveta uz pomuć VR naprava. To praktično znači da ćete na ekran vaših VR naprava videti virtuelnu prostoriju sa ogromnim ekranom ispred vas, na kome ćete moći da igrate igre ili recimo gledate Twitch kanale.

Prvi komentari korisnika koji su bili srećne ruke da isprobaju ovu novu funkciju jesu da sve izgleda impresivno, ali da je poprilično nepregledno za igranje, posebno što se tiče uglova ekrana i teksta. Sa druge strane, svi se slažu da je gledanje Twitcha na velikim virtuelnim ekranima sjajno iskustvo, i da jedva čekaju da gledaju filmove i ostali video sadržaj na ovaj način. Jedan od korisnika, Brad Lynch, je podelio na svom YouTube kanalu kako sve to izgleda u praksi, tako da možemo i sami makar da steknemo sliku o doživljaju, ali to neće biti to to dok i sami ne stavimo VR na glavu. Brad je za ovu priliku koristio HTC Vive. Pogledajte video:

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top