PC

Brutalni Doom 64

Dok čekamo četvrti DOOM, priliku da se podsetimo razbijanja demonskih vilica imamo kroz prethodne igre serijala, tačnije brutalne modove za njih. Verovatno ste čuli za Brutal Doom, modifikaciju originalne igre o kojoj smo pisali i igrali je pre nešto više od pola godine. Ovaj mod je originalnu igru pretvarao u vatromet krvi i organa, a autor je počeo sa radom na sličnom modu ali za Doom 64.

Kao što pretpostavljate, ta igra je sa konzole Nintendo 64, ali to ne znači da Sergeant_Mark_IV (kako mu je nadimak) modifikuje kertridž ili očekuje da nabavite svoj primerak ove stare konzole. On koristi GZDoom verziju igre koja radi u OpenGL okruženju i na isti način se pokreće kao i originalni Brutal Doom. Sem što dodaje hektolitre krvi u već krvavu igru, plan ovog modera je da u Doom 64 doda bolje svetlosne efekte, tečnije animacije, nove zvukove i sadržaj koji je prvobitno trebalo da bude u N64 verziji igre ali je bio izbačen. Na ModDB strani možete pratiti razvoj ovog moda, nažalost bez download linka za sada, a u nastavku pogledajte kako to izgleda u pokretu:

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top