PC

Na konferenciji BioWareov novi IP prošao neprimećen

Šef kompanije Bioware, Alistair McNally, je tokom prisustvovanja na Games Developers konferenciji prošle nedelje nosio majcu koja je imala motive kompanijine nove franšize. Niko od prisutnih učesnika i gostiju to nije primetio! Još uvek se ne zna da li je motiv na majci bilo ime, logo ili nešto treće. McNally je na konferenciju došao kao posetilac a ne kao predstavnik kompanije i zabavljao se neprimetnom šetnjom kroz hale.

Čim je ovo objavio na Twiteru, fanovi su pohrlili da pronađu sliku sa konferencije gde se vidi njegova majica. Do sada niko nije uspeo da nađe bilo kakvu fotografiju na kojoj se nalazi McNally sa famoznom majicom.

Za ovu novu franšizu se zna već duže vreme, kao i da je razvijaju članovi originalnog tima iza naslova iz 2003. godine – Star Wars Knights of the Old Republic. Electronic Arts, koji je vlasnik kompanije Bioware, nije rekao kada planira izlazak igre koja će započeti novi serijal, ali je naglasio da će nam golicati maštu u narednih šest meseci.
E3 koji se odrzava u Junu, je po našem mišljenu jedan od događaja koji potpadaju pod taj vremenski okvir, te se nadamo nekim novim informacijama o ovom tajnovitom projektu.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top