PC

Fallout 4 DLC Automatron stiže danas

Fallout 4 Automatron

Prvi od 3 do sada najavljena DLC paketa za Fallout 4, pod imenom Automatron, danas će biti zvanično dostupan na Steamu i svim drugim platformama. Cena ovog dlca je 10 evra i u njemu ćemo se boriti protiv izvesnog Mechanista, koji je oslobodio horde zlih robota u Commonwealth, na čelu sa lukavim Robobrain robotom, jednim od bosseva u ovom dlcu.

Na vama je da ih pobijete i oslobodite Commonwealth muka, a u tome će vam pomoći vaši lični robot saputnici, koje možete apgrejdovati i modifikovati “na stotine načina”, kako kaže zvaničan opis, u šta će vam svakako pomoći i delovi koje ćete sakupljati ubijanjem neprijateljskih robota. Akcenat ove priče je dakle na robotima, a ostaje nam još samo da vidimo vredi li uloženih 10 evra. Play!Zine opis Fallout 4 možete naći na ovom linku – https://play.co.rs/2015/12/review-fallout-4/

Pogledajte zvanični promo video Automatrona:

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top