PC

Firewatch prodat u pola miliona primeraka

Simulator šetnje i brbljanja u voki-toki, Firewatch, prodat je u preko 500 hiljada primeraka. Potpuno zasluženo, ako nas pitate, jer je u pitanju jedna od najboljih igara tog žanra.

Ovu vest je objavio Panic, ko-izdavač igre zajedno sa studiom Campo Santo koji su i autori. Iako taj broj nije ni blizu milionskim tiražima visokobudžetnih igara igara i dalje je jako impresivan jer su ovo sve primerci prodati po punoj ceni, pre sezonskih rasprodaja. Štaviše, igra je postala toliki hit na Playstation Store da se tamo prodavala bolje od Street Fighter V i Far Cry Primal, igara koje su imale daleko veću marketinšku kampanju. Samim tim, Campo Santo i Panic prodaju igre mogu sebi da ubeleže kao veliki uspeh i nadamo se još boljim igrama ovih studija.

Firewatch je inače u prodaji za PC i Playstation 4. Naš review možete pročitati i pogledati na ovom linku.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top