Domaća Scena

Mad Head Games meetup: Put ilustratora kroz strip, knjigu i video igru

Mad Head Games nastavlja seriju meetupa posvećenih game developmentu – u ponedeljak 28. marta od 18h u Startit centru, publika će imati priliku da se upozna sa  izazovima ilustratora pri produkciji 2D video igara. Na meetupu “Put ilustratora kroz strip, knjigu i video igru” publici će se predstaviti Aleksandar Zolotić, višestruko nagrađivani illustrator i senior 2D artist u Mad Head Games studiju.

Uz prikazivanje portfolija i predstavljanje projekata na kojima je radio, Aleksandar će analizirati kako se njegov stil razvijao i oblikovao u skladu sa radom za domaće izdavaštvo i ilustratorskom agencijom Bright Group a učesnicima predavanja približiće i rad ilustatora u Mad Head Games studiju, i na koji način je njega ilustracija povezala sa razvojem video igara. Aleksandar će prikazati i timelapse oslikavanja grafike i dizajna karaktera za point and click avanturu  Mini Bang, a izneće i zanimljivosti u vezi sa radom na ovom iščekivanom domaćem naslovu.

Ulaz je besplatan, a svoje prisustvo možete potvrditi putem ovog linka.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top