PC

Battlefleet Gothic: Armada – Stiže zelena horda

Učesnici Battlefleet Gothic: Armada bete su već imali prilike da se susretnu sa Orcima u poslednjoj misiji prologa. Zelena horda stiže u punoj snazi u narednim danima, da uzdrma okršaje u nemirnom svemiru 40. milenijuma.

Dok snage Haosa preferiraju borbu na velikim razdaljinama a Imperija izbalansiran prilaz okršajima, Orkovi su borbu na direktan, brutalan i nadasve zabavan način, podigli na viši nivo. Igrači će imati priliku da testiraju Orkove i njihov način borbe u malim okršajima a zatim i u  multiplejeru.

Sve ovo je ilustrovano u današnjem trejleru koji slika shodno glasnu sliku o Orkovima. Zeleni se ne diče umećem svemirkih taktika, već im je najveće zadovljstvo u direktnim sudarima i razvaljivanjima neprijateljskih flota.

Kako Romain Clavier, Direktor Tindalos studija, kaže, zajednica je mnogo pomogla programerima igre da definišu sta igrači žele. Analizirajući ove podatke odlučili su da pomere zvaničan datum izlaska igre za 21. April. Zbog toga su imali potrebu da puste u betu novi sadržaj, kao nagradu za pomoć koju igrači pružaju, dok čekaju kompletnu igru.

Tindalos je takođe najavio još jednu frakciju koju trenutno razvija, i čije će ime objaviti uskoro. Ova nova frakcija, kao i već postojeća – Space Marines, će biti besplatna za sve koji su kupili igru u toku Early Accessa ili će je kupiti u prva dva meseca nakon zvaničnog izlaska.
Dok čekamo novu frakciju, vreme je da se pozabavimo Zelenom Hordom. Waaagh!

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top