PlayStation 4

Final Fantasy 15 će imati kampanju od oko 50 sati

Ove godine ćemo zaigrati petnaesti (inače ko zna koji po redu) Final Fantasy, a režiser Hajime Tabata otkriva nove detalje o kampanji. Po njegovim rečima, za glavni sadržaj igre će biti potrebno oko 50 sati da biste ga kompletirali, čak deset sati više nego što je ranije bilo u planu, jer je tokom radi na igri dodato znatno više sadržaja. Tabata je pomenuo da ćemo u igri sretati i poznatog protivnika Cactuars (u suštini, hodajući kaktusi) koji će mnogo više nego ranije zadavati glavobolje.

Final Fantasy se očekuje da radi u 30fps, performanse kojima studio trenutno stremi sa razvojem igre. Trenutno, igra ne stabilo i ima trenutaka kada oscilira preko i ispod 30 sličica u sekundi što studio želi da eliminiše kako bi igračima pružio najstabilnije moguće iskustvo. Takođe, nije poznato u kojoj rezoluciji će raditi igra, ali bismo to trebali uskoro da saznamo.

Square Enix još ne otkriva datum izlaska igre. To planiraju da urade na događaju Uncovered: Final Fantasy 15 30. i 31. marta kada ćemo imati priliku da vidimo i novi gameplay. Igra se očekuje za konzole Playstation 4 i Xbox One.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top