PC

Novi trejler za Homefront: The Revolution pokazuje osnove gerilskog ratovanja

Deep Silver punom parom radi na novoj Homefront igri koja će, nadamo se, biti znatno bolja od originala koji je bio popriličan ”hodnik shooter”. Priča igre će se vrteti oko i dalje sulude ideje da je Koreja okupirala Ameriku i da su se vremenom oformili mali pokreti otpora kako bi oterali okupatore, a vi se naravno priključujete jednoj takvoj jedinici.

Kao član pokreta otpora morate da se okrenete gerilskom ratovanju umesto juriša kroz glavnu kapiju, razbijanja vrata čizmom i rafala na sve što se mrda. Stealth pristup misijama će u igri biti mnogo češća opcija nego u originalnom Homefrontu, sa brojnim modifikacijama oružja kako bi odgovarala vašem pristupu igri. Naravno, tu je i pravljenje zamki, jer šta je gerila ako ne napravite barem jednu zamku za neprijatelja.

Homefront: The Revolution izlazi tokom ove godine za PC, Playstation 4 i Xbox One.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top