PC

Najbolji Minecraft skinovi

Kada su u pitanju Minecraft skinovi moda se ozbiljno shvata. Ne obraća se pažnja samo na poslednje trendove ili poznavanje sezonskih dodataka garderobi, već je u pitanju konstantna potraga za onim skinom koji će naterati sve vaše prijatelje da zveknu sebi jednu dandaru jer se oni toga nisu setili.

Bilo da su u pitanju superheroji, filmske zvezde ili karakteri iz vaše omiljene video igre bitno je da osigurate sebi “svojih 5 minuta” i budete tema servera sledeći put kada se ulogujete. Pa, u duhu toga, mi smo rešili da vam predložimo nekoliko “modnih krikova” koji su nama privukli pažnju.

1. Deadpool – Jer je DEADPOOL! Reči su suvišne
deadpool2. Sheldon Cooper – Jer je on naša omiljena sveznalica. Napredni igrači se svakako mogu povezati sa ovim jer bi proveli vreme ispravljajući druge i opremajući što bolje svoju bazu u slučaju neke potencijalne katastrofe. A i ko ne voli da s vremena na vreme se pravi da je genije poput Sheldona? “Bazinga!”
sheldoncooper3. Slenderman – Jer je uvek super zabavno pretvarati se da ste urbana legenda. Prosto se ulogujte na noćni server sa ovim skinom i polako se prišunjajte neočekivanoj žrtvi dok gleda u drugom pravcu
slenderman4. Chuck Norris – Jer nas je strah da njega ne uključimo u ovu listu. Najmuževniji akcioni heroj je dospeo i u svet Minecraft-a, nema mu ravnog!
chucknorris5. Altair – Jer smo svi u jednom trenutku poželeli da budemo prvoklasni assassin poput Altaira. Apsolutno idealno za Assassin’s Creep mapu
altair

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top