PC

Najbolji Minecraft skinovi

Posted on

Kada su u pitanju Minecraft skinovi moda se ozbiljno shvata. Ne obraća se pažnja samo na poslednje trendove ili poznavanje sezonskih dodataka garderobi, već je u pitanju konstantna potraga za onim skinom koji će naterati sve vaše prijatelje da zveknu sebi jednu dandaru jer se oni toga nisu setili.

Bilo da su u pitanju superheroji, filmske zvezde ili karakteri iz vaše omiljene video igre bitno je da osigurate sebi “svojih 5 minuta” i budete tema servera sledeći put kada se ulogujete. Pa, u duhu toga, mi smo rešili da vam predložimo nekoliko “modnih krikova” koji su nama privukli pažnju.

1. Deadpool – Jer je DEADPOOL! Reči su suvišne
2. Sheldon Cooper – Jer je on naša omiljena sveznalica. Napredni igrači se svakako mogu povezati sa ovim jer bi proveli vreme ispravljajući druge i opremajući što bolje svoju bazu u slučaju neke potencijalne katastrofe. A i ko ne voli da s vremena na vreme se pravi da je genije poput Sheldona? “Bazinga!”
3. Slenderman – Jer je uvek super zabavno pretvarati se da ste urbana legenda. Prosto se ulogujte na noćni server sa ovim skinom i polako se prišunjajte neočekivanoj žrtvi dok gleda u drugom pravcu
4. Chuck Norris – Jer nas je strah da njega ne uključimo u ovu listu. Najmuževniji akcioni heroj je dospeo i u svet Minecraft-a, nema mu ravnog!
5. Altair – Jer smo svi u jednom trenutku poželeli da budemo prvoklasni assassin poput Altaira. Apsolutno idealno za Assassin’s Creep mapu

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version