PlayStation 4

Playstation 4K će biti prikazan pre izlaska PS VR

PlayStation 4.5 ( Sam Woolley )

Glasine o novoj verziji aktuelne Playstation konzolne, trenutno poznate kao Playstation 4K (prvobitno PS4.5), svakim danom postaju sve tačnije jer je upravo i Wall Street Journal potvrdio postojanje ove unapređene verzije ”četvorke”.

Kako su naveli, nova konzola je ciljana za grafički zahtevnije zadatke poput virtuelne realnosti, jer će ipak VR zahtevati da igre rade u znatno većem framerate-u nego dosadašnji PS4 naslovi. Takođe, loša vest je da ovo neće biti apgrejd, već ćete morati da kupite potpuno novo konzolu ukoliko već imate Playstation 4. Nova konzola bi trebalo da bude zvanično najavljena pre oktobra kada počinje prodaja Playstation VR i očekuje se da zajedno sa ovim uređajem predvodi prazničnu sezonu po pitanju Sony hardvera.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top