PC

Orcs Must Die! Unchained ulazi u otvorenu betu

Orcs Must Die! Unchained je otvorio svoja vrata za širu populkaciju igrača koja želi da testira ovu igru. Ovaj treći naslov u seriji popularne tower defense igre, se tokom zatvorene bete dosta promenio zahvaljujući sugestijama i komunikaciji sa testerima. Robot Entertainment je u međuvremenu dodao poveći PvE mod igre pored postojećeg PvPa.

U otvorenoj beti PvP mod nudi dve mape dok PvE mod nudi osam. Sve mape se razlikuju u težini, izgledu i tipu protivnika koji vas napadaju. Shark Island ima karipski šmek sa suncem koje prži i ajkulama koje patroliraju plićakom dok je Frostbite mapa smeštena u ledenom dvorcu.

Kao i u prethodnim naslovima, cilj igre je da se spreči proboj protivnika do vašeg rifta, koristeći zamke i oružja koja su vam dostupna. Na raspolaganju su vam 12 heroja, svaki sa svojim specijalnostima kako za odbranu tako i za napredovanje ka protivničkom riftu. Koristeći materijal koji ostaje iza pobeđenih protivnika, igrači sada mogu da naprave nove zamke i nove heroje.
Ako se priključite beti negde između danas i 13tog aprila, dobićete ekskluzivnu kozmetiku “Firesterter” za Smolder heroja.

Igra je dostupna i putem Steama, takođe besplatno.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top