PC

Far Cry Primal postaje teži kroz survival mode

Svet u Far Cry Primal je, kao što smo ranije ustanovili, poprilično surov. Nikada ne znate kada ćete naleteti na gladnog predatora ili patrolu suparničkog plemena. Ali, vremenom igra postaje lakša kada sa sobom imate armiju životinja i unapređenu opremu. Ukoliko vam igra nije dovoljno izazovna, dobra vest je da će uskoro dobiti novi mod.

Survivor mode dolazi kao besplatni patch za sve platforme na kojima je igra dostupna. Nastao je na osnovu predloga koje su igrači od izlaska ostavljali Ubisoftu. Glavna novina koju će doneti je promena načina na koji ćemo istraživati svet igre i praviti nove predmete kako bi sve postalo realističnije, a biće moguće uključiti dodatne opcije kako biste još više začinili svoje iskustvo sa igrom. Jedna od njih je permadeath, tj. jedna pogibija i game over (doduše u vizijama ne možete da poginete), morate ispočetka. Ako vam to deluje previše surovo, biće moguće ubaciti dodatni ”život”, koji će se regenerisati u određenim delovima igre. Ova i slična podešavanja će biti dostupa na svim nivoima težine.

Bitne promene koje Survivor mode donosi su gašenje minimape, smanjenje broja životinaj i ljudi na mapi, fast travel će vam trošiti hranu, a Takkar će dobiti stamina skalu koja se prazni brojnim akcijama i zahteva da spavate kako bi se dopunila. Uopšteno, Takkara će ovaj mod dosta oslabiti pa će tako pravljenje municije trajati nekoliko sekundi (umesto da bude instant) i biće podložniji promrzlinama na snegom zavejanim krajevima Orosa. Takođe će biti otežano pripitomljavanje najjačih životinja poput medveda i tigrova sa kojima ćete morati da se prvo borite pre nego što možete da ih pripitomite, a ako vam pripitomljena životinja umre – neće se vratiti, već morate da pripitomite drugi primerak. Vrlo nezgodno ako pripitomite unikatna stvorenja.

Postoji naravno i posebna nagrada za igranje na najvećoj težini, u survival modu, sa permadeath, ali iz studija ne žele da pokvare ovo iznenađenje. Survivor mod će u igru biti ubačen 12. aprila, zajedno sa 4K teksturama u PC verziji.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top