Vesti

Fable Legends otkazan, Lionhead studio pred zatvaranjem

Stavljena je tačka na Fable Legends, novu igru u (uglavnom) Xbox ekskluzivnom serijalu koja je trebalo da bude kooperativni akcioni RPG. Microsoft je odlučio da otkaže ceo projekat iz neobjašnjenih razloga. Šta to znači za dalji život ove franšize još se ne zna, a pored toga pominje se potencijalno raspuštanje celog studija Lionhead koji su radili na igri. Igračima koji su imali beta pristup igri biće refundiran novac koji su u njoj potrošili.

Još jedan studio se našao na udaru Microsofta, ali mnogo jačem nego Lionhead. Press Play Studios iz Danske (Max: The Curse of Brotherhood) će biti zatvoren, a samim tim biće ugašen rad na Project Knoxville, survival igri koju su razvijali za Xbox One.

 

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top