PC

Sve buduće Forza igre će dolaziti na Windows 10

Besplatna Forza Motorsport 6: Apex neće biti igra iz ovog serijala koja će ugledati svetlost dana na PC platformi, otkriveno je na Microsoftovoj konferenciji. Naime, studio Turn 10 je najavio da će sve buduće igre iz njihove produkcije dolaziti i na Xbox One i na Windows 10. Studio ovim želi da pokaže šta sve može da se uradi sa DirectX 12 i UWP u rukama first-party razvojnih studija.

Podsetimo se, Apex će biti ”olakšana” verzija igre Forza 6 sa oko 60 automobila i 12 trkačkih mini kampanja, a iz Microsofta navode da se neće zasnivati na mikro transakcijama. Igra se očekuje do kraja tekuće godine.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top