PC

Sledeća Hitman epizoda stiže krajem aprila

Epizodični Hitman se ovog meseca nastavlja poglavljem smeštenim na sunčani jug Italije, u Sapienzu. Kao i njegova prva misija u Parizu, Sapienza će biti ogromna mapa sa velikim brojem likova i ništa manjim brojem ruta i načina da eliminišete svoju metu.

Pre nego što Agent 47 spakuje kofere, kremu za sunčanje i ode put Mediterana, igra će dobiti zasluženi patch koji bi trebalo da smanji vreme učitavanja, stabilizuje konekciju ka glavnom serveru i uopšteno smanji tehničke probleme sa igrom koji su uzrokovali crashovanje. Sa patchom će doći i Vampire Magician Challenge Pack, paket sa 10 dodatnih zadataka u kojima ćete morati da ogrnete Vampire Magician odoru dok eliminišete svoje mete.

Epizoda 2 izlazi 26. aprila, nadamo se sa manje bagova nego što smo sretali u prvoj epizodi.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top