PC

Moderi popravljaju Aliens: Colonial Marines

Od igre Aliens: Colonial Marines se mnogo očekivalo, ali krajnji proizvod je, malo je reći – podbacio. Prepuna bagova, loše optimizovana i sa drastično drugačijom kampanjom i grafikom od one prikazivane u promotivnim materijalima, ovaj deo Aliens sage je s razlogom najlošije ocenjen.

I pored toga, moderi su pokušavali da spasu šta se spasiti može iz ove igre, tako da je pred nama možda i najfunkcionalnija verzija ove igre. TemplarGX ACM Overhaul, kako glasi pun naziv ovog moda, Aliensima vraća dinamičko osvetljenje viđeno u demou, kao i bolju rezoluciju senki, nove efekte, a i učinio je igru malo krvavijom (krv više ne nestaje sa tekstura). Mnogo bitnije ispravke dolaze u brojnim unapređenjima veštačke inteligencije tuđina i pretvaranju istih u nemilosrdnje i brze mašine za ubijanje, a ne… ovo. Pogađanje istih u glavu zaista čini veću štetu, petostruko brže donose odluke i već na normalnoj težini predstavljaju opasnog protivnika. A tu je i njihova zelena krv, nemojte da stajete na nju.

Najbolje od svega je što su sve ove ispravke i unapređenja spakovane u samo 100 megabajta i dostupne besplatno putem sajta ModDB. Instalacija je objašnjena u nekoliko koraka i ne bi trebalo da bude komplikovana niti da napravi problem sa igrom, ali za svaki slučaj bekapujte negde originalne fajlove pre nego što ih presnimite (ili se oslonite na Steamov stari dobri Verify integrity of data).

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top