Nintendo 3DS

Nintendo DS kertridži odlaze u penziju?

Ne znamo šta se ovo dešava u poslednje vreme sa glasinama da Nintendo gasi svoje proizvodne lance. Prvo smo načuli da će prestati da proizvode WiiU konzole i opremu, a po najnovijim glasinama i kertridže za svoju DS konzolu.

Ova glasina dolazi iz kanadskog lanca gaming prodavnica Video Games Plus. U svojoj poruci na Twitteru (na žalost, uklonjena je) izjavili su da je Nintendo potpuno obustavio proizvodnju DS kertridža, a da će oni nabaviti poslednje količine istih. Naravno, sve ovo može da bude i dobar marketinški trik.

Nintendo DS je inače na tržištu od 2004. godine i jedna je od najprodavanijih konzola svih vremena. Konzola zaista gubi zvaničnu podršku uskoro, štaviše već 30.  aprila, tako da nas ne bi uopšte začudilo da kompanija obustavi i proizvodnju igara za istu jer je ipak aktuelan 3DS. Iz Nintenda nisu komentarisali ovu vest.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top