PC

Sada možete igrati Playstation 4 igre na PC-u

Konzola Playstation 4 upravo je dobila novi firmware verzije 3.50 koji donosi jednu jako veliku najavljivanu funkciju – strimovanje na PC. Za korišćenje ove varijante remote play biće vam potreban Windows 8.1 ili noviji, kao i računar sa minimum i5-560M procesorom i 2GB RAM.

Neka ograničenja ipak postoje, tačnije u rezoluciji koju ćete videti na PC-u. Standardna rezolucija u kojoj će se prikazivati stream je 540p, a moguće ju je podići najviše na 720p iako igre rade u 1080p. Podržan je prikaz u 60fps, naravno u slučaju igara koje nisu zaključane na 30 sličica u sekundi. Za kontrolisanje igara možete koristiti svoj Dualshock 4 kontroler povezan putem USB kabla.

Remote Play PC aplikaciju možete preuzeti na ovom linku, a u nastavku pogledajte šta je sve doneo firmware 3.50

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top