Vesti

Dark Souls 3 launch event u Beogradu

Posle japanske publike, Dark Souls 3 konačno imamo priliku da zaigramo i mi “zapadnjaci”. Izlazak igre u Srbiji naravno nije prošao bez prigodne promocije koju je organizovao Computerland. Lokacija ovoga puta nije bio Game Pub već vinarija Pećina koja je, pogađate, smeštena u pravoj maloj pećini. Savršen ambijent da iz prve ruke proverimo kako izgleda novi Dark Souls i da li je jednako dobar ”simulator pogibije” kao njegovi prethodnici.

DSC_0411

Dark Souls i uopšteno sve igre studija From Software važe za naslove sa vrlo specifičnom, gotovo teskobnom atmosferom, a tradicija se nastavlja i u najnovijoj igri. Svaki prolaz, svaki korak koji napravite dalje u ovom svetu može biti vaš poslednji pred neminovni You Died! ekran, a premošćavanje tih velikih (nekada neverovatno velikih) prepreka je upravo draž ovakvih igara. Souls igre ne deluju uopšte toliko teške dok ne uzmete kontroler u ruke i shvatite da vaše napredovanje kroz igru zavisi samo od toga koliko uspete da razumete taj mračni svet i ponašanje njegovih stanovnika.

DSC_0419

Novi Dark Souls je jednako magično iskustvo kao i njegovi prethodnici, kao što je uostalom bio i Bloodborne. Igra vam otkriva malo toga i pušta vas da udarate glavom u zid ili padate sa litice samo kako biste konačno shvatili da taj zid ima pukotinu ili da se na rubu litice nalaze stepenice kojima ste mogli da prođete. Ponovo ste Unkindled, heroj vraćen iz zagrobnog života i koji je poslednja karika ka zaustavljanju apokaliptičnog dolaska potpune tame na ovaj već mračan svet. Naravno, gameplay će vam biti odmah poznat ukoliko ste i samo na kratko igrali Dark Souls, tako da ćete u vrlo kratkom roku kratiti za glave raznorazne karakondžule.

Mi smo se već dokopali primerka igre i uskoro možete da očekujete našu recenziju kada ćemo se detaljnije pozabaviti svim novinama u Dark Souls 3. Za sada su utisci pozitivni, nadamo se da će se taj utisak održavati i tokom ostatka našeg putovanja kroz kraljevstvo Lothric.

Dark Souls 3 se nalazi u prodaji u svim radnjama Computerlanda. Cena igre je 6499 dinara za PC izdanje, odnosno 7999 dinara za Playstation 4 i Xbox One, a možete naći i kolekcionarska izdanja.

Kliknite na sliku iz galerije kako biste je videli u punoj veličini:

DSC_0421 dark souls collectors dark souls cupcakes DSC_0416 DSC_0413 dark souls vino 2

 

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top