PC

Everybody’s Gone to The Rapture izlazi sutra za PC

Tek što smo saznali da mirna avantura Everybody’s Gone To The Rapture uopšte dobija PC izdanje, studio The Chinese Room je sada otkrio kada ovo izdanje izlazi – sutra. Da, dobro ste pročitali.

Radosne vesti dolaze sa zvaničnog bloga ovog studija koji se usputno izvinjavaju na ovoj kasnoj najavi jer su bili malko zauzeti osvajanjem BAFTA nagrada. Prvobitno Playstation 4 izdanje, Rapture je publiku oduševio svojom dubokom pričom i vrlo impresivnom grafikom, a studio je od samog izlaska igre jasno stavljao do znanja izdavaču (Sony-ju) da žele da rade na PC verziji. Na kraju krajeva, sa te platforme su i počeli svoju uspešnu karijeru kreiranja neobičnih avantura. Mi smo prošle godine imali priliku da testiramo Playstation 4 izdanje igre i našu recenziju možete pročitati na ovom linku.

Everybody’s Gone To The Rapture već možete i kupiti putem servisa Steam gde košta 20 evra.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top