PC

Humble Telltale Bundle

Humble Bundle sajt ne prestaje da nas oduševljava! Posle Ubisoft i SEGA igara, na red je došao paket odličnih Telltale avantura i ovo je među najboljim (a svakako najdarežljivijim) paketima koje je sajt imao u ponudi. Već za jedan dolar recimo možete uzeti prvu sezonu The Walking Dead, dok u BTA paketu (kome se menja cena u zavisnosti od iznosa kupovina) dolazi sjajni Tales From the Borderlands. Ukoliko, pak, uzmete najskuplji paket, to znači da ćete dobiti čak 12 igara što znači da ste svaku od igara platili samo po dolar.

  • za 1 dolar: The Walking Dead Season 1, Sam and Max Devil’s Playhouse, Back to the future, Puzzle Agent 1 i 2, Poker Night at the Inventory
  • BTA (trenutno 7.6 dolara): The Wolf Among us, Tales from The Borderlands, Walking Dead: 400 days, Poker Night 2
  • za 12 dolara: Game of Thrones, Walking Dead Season 2

 

Naravno, kupovinom skupljih paketa dobijate sve igre iz jeftinijih, a možete i naknadno povećavati iznos koji ste platili ukoliko se predomislite i poželite skuplji paket. Humble Telltale Bundle je u prodaji naredne dve nedelje i sve igre u paketu dolaze kao Steam ključevi.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top