PC

Otkriveni Total War: Warhammer DLC-i koji će biti besplatni

total war warhammer

Prva Total War igra smeštena u ne-istorijsko doba, štaviše fantazijski Warhammer, izlazi sledećeg meseca, a studio Creative Assembly otkrio je da će igra imati hrpu DLC-ova od kojih će neki biti i besplatni.

Nemojte, doduše, očekivati velike ekspanzije u vidu kampanja, to ipak ostavljaju za plaćene pakete ili preorder bonuse (među kojima je rasa Haosa). Dodaci će uglavnom biti nešto manji – nove jedinice, novi Lordovi i heroji. Zanimljivije, negde pred kraj godine će igra dobiti novu igrivu rasu koja će biti besplatna za sve igrače. Studio za sada ne želi da otkriva o kojoj od mnogobrojnih Warhammer rasa je reč.

Što se tiče DLC paketa koji neće biti besplatni, dolaziće u nekoliko varijanti. Lords packs će tematski biti okrenuti poznatim sukobima iz Warhammer univerzuma, a pored njih će se pojavljivati i nove rase koje će biti potpuno igrive i u kampanji i u skirmish modovima. Mini ekspanzije će dolaziti u vidu paketa sa kampanjama u kojima će biti nove mape, rase i heroji.

Total War: Warhammer izlazi 24. maja za PC.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top