PC

Programeri otkazanog Metal Gear Solid remake-a najavili novi MGS VR projekat

Sećate li se Shadow Moses, remake Metal Gear Solid-a koji su fanovi stvorili? Ona prerada koja je zaista divno delovala, ali smo znali da će je Konami na kraju zabraniti. Sada ista ekipa programera ima na umu novi poduhvat – još jedan MGS projekat.

The Fan Legacy: Metal Gear Solid je „first-person“iskustvo virtuelne stvarnosti koje će igračima omogućiti virtuelni obliazak lokacija koje su inspirisane nekim od najpoznatijih mesta u MGS serijalu. Kako kažu, projekat je „poklon od fanova, ali takođe upućen fanovima, koji deli zajedničku privrženost iskonskoj franšizi“. Projekat je takođe podržan od strane David Hayter-a, samog Solid Snake-a. Međutim, koji je njegov obim učestvovanja i dalje nije poznat.

Kreatori novog remake-a se nadaju da će ovaj put izbeći zabranu Konami-a ukazivajući na činjenicu da je u pitanju neprofitabilni poduhvat. Svakako, ne bi nas iznenadilo da zabrana na kraju i dođe jer je MGS ipak njihova kreacija. Ukoliko preživi do sledećeg meseca, nova prerada će biti besplatna za preuzimanje.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top