PC

Consortium: The Tower uspešno finansiran

Posle neuspešne Kickstarter kampanje, Consortuium: The Tower je uspeh našao na platformi Fig gde je u vrlo kratkom roku dostigao cilj od 300 hiljada dolara.

Prvobitno, studio Interdimensional Games je na Kickstarteru tražio 450 hiljada kanadskih dolara (što je oko 350 hiljada američkih) i to nisu uspeli da sakupi, dostižući tek nešto više od 180 hiljada. Fig kampanja je zato nešto skromnija, ali su zanimljivije neke informacije o tome kako je igra zapravo dobila ova sredstva. Naime, samo 79 hiljada dolara je došlo od strane komune fanova dok su ostala sredstva obezbeđena od Fig investitora.

Consortium: The Tower je inače avantura iz prvog lica smeštena u 2042. godinu. Kao član internacionalnih snaga za očuvanje mira i reda, Consortium, morate da spasete taoce iz Churchill Tower. Napad vatrenim oružjem je jedna od opcija, ali nije uvek poželjna i čak vas nadređeni mogu proglasiti odmetnikom ukoliko ste previše nervoznog obarača.  Inače je druga igra u planiranoj trilogiji.

Kampanja za Consortium: The Tower traje do 11. maja, a studio koji stoji iza igre je najavio da će dodavati još elemenata u igru ukoliko uspeju da sakupe preko 350 hiljada dolara.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top