PC

Far Cry Primal je dobio Survivor mode, 4K teksture i infografik

Nedavno najavljeni patch koji će otežati Far Cry Primal je upravo stigao, a sa njim je PC izdanje igre dobilo i teksture vrlo visoke rezolucije za vlasnike najmodernijih grafičkih kartica.

Prvo što se primećuje po uključivanju Survivor moda je još jedna skala – stamina. Praktično sve akcije vam troše staminu, tj. umaraju vam lika, a jedini način da je povratite je da se hranite i odmarate. Ako se skala skroz potroši, biće vam otežano kretanje i postajete lak plen za brojne predatore. Noći u igri su sada duže i više mesoždera se pojavljuje kada je mrak, a hranu i resurse za pravljenje predmeta je teže naći. Takođe je uklonjena i mini mapa.

Ako želite da izazov podignete na najviši nivo, možete uključiti permadeath opciju koja vam onemogućava povratak na checkpoint ili tzv. Second Chance sa kojom imate drugu šansu ako poginete, a taj ”kredit” se obnavlja samo na nekim ključnim lokacijama tokom kampanje. Ubisoft je napravio i ovaj fini infografik u kome možete videti šta sve u igri biva promenjeno kada uključite Survivor mode.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top