PC

Remedy preporučuje igranje Quantum Break na starim drajverima

Najnovija igra studija Remedy, Quantum Break, ima određenih problema na PC-u. Ova ambiciozna kombinacija akcione igre sa kontrolisanjem vremena i igrane serije važi za najbolje prodavani novi IP iz Microsofta, ali PC igrači prijavljuju česta usporavanja, probleme sa korišćenjem memorije računara, čak i pucanja na desktop.

Studio je na zvaničnom forumu objavio da su svesni brojnih problema sa igrom i da imaju u planu rešavanje istih u što kraćem roku, ali je njihovo početno rešenje grafičkih problema možda najgenijalnije koje smo skoro videli. Naime, preporuka je da Quantum Break igrate na mesec dana starim Nvidia drajverima ukoliko imate grafički karticu tog proizvođača. Drajveri u pitanju su objavljeni prvog marta i nose verziju 362.00, dok je aktuelna verzija 364.72 i, paradoksalno, Nvidia navodi da su baš to optimalni drajveri za igru.

Takođe, Microsoft će početkom maja izdati apdejt za svoj UWP sistem kojim će omogućiti razvojnim studijima da Windows 10 igre imaju podršku za kontrolisanje v-sync i G-sync i Freesync monitore, a očekuje se i opcija uklanjanja filmskog efekta ”zrna” koja ne malom broju igrača jako smeta i bespotrebno kvari vizuelni doživljaj.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top