PC

“Slučajno” otkriven datum izlaska nove Witcher 3 ekspanzije

Poljski sajt GRYOnline je slučajno ili ”slučajno” otkrio datum izlaska druge i (za sada) poslednje ekspanzije za Witcher 3, Blood and Wine. Kako je bilo navedeno na sajtu, ekspanzija bi trebalo da izađe “07 czerwca 2016” što je 7. jun ove godine. Informacija je vrlo brzo uklonjena sa sajta, ali nedovoljno brzo da informacija dospe u etar.

Zvanično, ekspanzija Blood and Wine nema precizno određen datum izlaska, sem da bi to trebalo da bude tokom prve polovine 2016. godine. Datum koji je poljski sajt naveo je jako blizu tog okvirnog perioda, ali naravno uvek se može desiti da CD Projekt RED odluči da ranije izda ekspanziju. Blood and Wine će biti smeštena u novi region Touissant u okviru Nilfgaard koji krije ”veliku mračnu tajnu” i trebalo bi da doda još dvadesetak sati sadržaja na igru.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top