PC

Vrli stari svet u Total War: Warhammer

total war warhammer

Kao univerzum veoma bogat šarenolikim rasama, Warhammer obiluje i jednako raznovrsnim regijama i pejzažima koje ćete farbati u crveno svojim pohodima u Total War: Warhammer. Od planinskih klanaca koje čuvaju Patuljci, do ukletih šuma, sve to je prikazano u novom trejleru za igru.

Kako najavljuju iz studija Creative Assembly, ovim videom počinju novu seriju ”Battlefield Briefing” klipova kroz koje će prikazivati regione iz igre i brojna bojna polja na kojima ćemo moći da ratujemo u igri. Total War: Warhammer izlazi za PC 24. maja, a na linku pogledajte najavljenu sezonu besplatnih DLC-ova.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top