Vesti

Fallout: New Vegas za manje od 20 minuta

Fallout: New Vegas je ogromna igra, zar ne? Za prolaz kroz istu je potrebno više desetina sati, zar ne? Možda, ali ako se zovete KungKobra onda ćete igru preći u svega dvadeset minuta.

Ovaj speedrunner duže vreme obara rekorde brzog prelaženja Fallout igara, a svoj prošlogodišnji rekord od 20 minuta i 47 sekundi je upravo uspeo da obori. Za njegov novi poduhvat u New Vegas-u mu je bilo potrebno 19 minuta i 48 sekundi, praktično čitav minut manje nego pre nekoliko meseci kada je postavio prethodni rekord. Ovaj speedrun kroz igru spada u Any% kategoriju kada je potrebno samo preći igru, a KungKobra smatra da je moguće još brže završiti New Vegas.

Ukoliko vas zanimaju detaljna objašnjenja metoda i tehnika kojima se igra ovako brzo prelazi, KungKobra je okačio dokument online, objašnjavajući da se služio trikovima poput čestog učitavanja radi preskakanja dijaloga. Takođe, koristio se trikom sa snimanjem pozicije u momentu kada je njegov lik u igri povredio noge i, umesto smanjenja brzine, igra mu je u stvari povećavala brzinu kretanja. Zaista impresivan prolaz kroz igru za koji ne sumnjamo da je bilo potrebno više stotina sati za uvežbavanje.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top