PC

Nove slike iz Hitman: Sapienza

Drugo po redu poglavlje epizodičnog Hitmana, Sapienza, izlazi za tačno nedelju dana i IO Interactive je izdao novi set slika sa novih lokacija na kojima ćemo voditi Agenta 47.

Gradić iz naslova ove DLC epizode smešten je na sunčani jug Italije (doduše nije stvarna lokacija) i, po svemu sudeći, biće veća lokacija od vile u Parizu gde smo Agenta prošetali po modnoj pisti. Sada ćete svoje odelo zameniti kežual krpicama dok se šetate uskim ulicama, usputno prebacite nekoga sa balkona i uživate na suncu. U stvari, ne baš, jer se ispod idilične spoljašnosti ovog gradića krije tajna laboratorija sa otrovnim gasovima gde će hazmat odelo biti obavezan autfit.

Novi Hitman nije počeo baš sjajno, ali ima puno potencijala tako da se radujemo igranju nove epizode.

hitman ep2 1 hitman ep2 2 hitman ep2 3 hitman ep2 4

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top