Vesti

Nova igra autora Bastion i Transistor je RPG

Supergiant Games su upravo otkrili svoju novu igru Pyre, RPG u kome ćemo voditi grupu likova prognanih da prolaze neku vrstu čistilišta. Vašeg lika će na početku igre spasiti grupa maskiranih putnika kojima se pridružujete na putu kroz tajno takmičenje putem kog ćete se vratiti kući.

Kako navode iz ovog studija, Pyre će biti još jedna igra sa snažnom pričom i atmosferom, a gameplay će biti kombinacija brzih borbi sa drugim grupama i donošenja odluka dok putujete po mapi sveta. Očekuje nas i šarena postava zanimljivih likova, kao i dobra muzika i glasovna gluma.

Studio je zadržao svoj renome autora vizuelno unikatnih igara i nema potrebe posebno naglašavati da i Pyre izgleda prelepo. Igra se očekuje tokom 2017. godine, a više informacija možete naći na zvaničnom sajtu.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top