PlayStation 4

Originalni Max Payne dolazi na PS4

U najavi ovonedeljnih igara koje će se pojaviti na Playstation Store, Sony je na svom blogu otkrio da će prvi Max Payne postati igriv na Playstation 4 konzoli kao PS2 naslov portovan na aktuelnu konzolu.

Ovaj sada 15 godina star naslov bio je potpuna revolucija kada se pojavio davne 2001. godine i zaslužan je za imenovanje termina Bullet time koji nam je poznat i iz Matrix filmova.  Max Payne dolazi 22. aprila na Playstation Store i pridružiće se društvu PS2 klasika kao što su GTA 3, San Andreas i Rogue Galaxy, a očekuje se da će koštati između 10 i 15 evra.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top