PC

Prvi Dark Souls je i dalje offline

Dark Souls: Prepare To Die Edition, poznatiji kao Dark Souls 1, misteriozno je izgubio svoje multiplayer funkcije 13. aprila, dan nakon izlaska Dark Souls 3.

Multiplayer sadržaj prve igre koji je ugašen obuhvata kooperativno igranje, invazije na druge igrače, ali i poruke koje možete da ostavljate po svetu kako bi ih drugi videli. Ovo gašenje funkcija igre se poklopilo sa promenama u njenoj konfiguraciji, a mnogi igrači smatraju kako je to potez izdavača da oslobodi resurse za veliku navalu publike na Dark Souls 3. Manje optimistični igrači spekulišu da je ovo urađeno kako bi se ne tako mala publika koja igra prvu igru prebacila na najnoviju.

Zvanične informacije od Bandai Namco i FromSoftware se još uvek očekuju, a jedino obaveštenje je štura poruka na Twitteru u kojoj je samo potvrđeno da su autori svesni da je igra offline.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top