Domaća Scena

International Gaming Festival Novi Sad (9-10. jul 2016)

IGF Novi Sad

Nezaboravno gejming iskustvo očekuje vas u Novom Sadu 9-10. jula 2016. u Velikoj dvorani SPC Vojvodina (SPENS). Po prvi put u Novom Sadu, održaće se međunarodni festival igara ovih razmera (International Gaming Festival – IGF) koji će okupiti igrače iz celog sveta.
Glavni događaji festivala biće turniri u četiri kompjuterske igre (Dota 2, Counter Strike, League of Legends i Hearthstone), kartičnoj igri Magic The Gathering i igri na konzoli PES. Pored toga, održaće se i mnoga manja takmičenja u stonim igrama poput X-wing i Warhammer, kao i razne igre na konzolama PS4 i Xbox.

Osim takmičarskog dela gde će zaigrati najpoznatiji svetski i domaći igrači, održaće se i festivalski deo, gde će biti predstavljena svaka igra, uključujući prezentacije najmodernije kompjuterske opreme, kao i još mnogo mini događaja. Ceo Festival, kao i svi veći turniri, biće uživo prenošeni, tako da će IGF moći da prate ljudi širom sveta.
Za učesnike i posetioce Festivala biće obezbeđeni hrana i piće, kao i smeštaj za goste koji nisu iz Novog Sada. Svi su dobrodošli da se oprobaju u nekoj od preko 200 igara, i učestvuju u najvećem okupljanju ovakvog tipa u regionu.

 

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top