PC

Mirror’s Edge Catalyst odložen za jun

Imamo loše vesti za sve ljubitelje Mirror’s Edge koji sa nestrpljenjem očekuju njegov nastavak Catalyst. Prvobitno najavljena za kraj maja, igra je odložena za 9 jun. Electronic Arts je ovo odlaganje obrazložio potrebom da dodatno utegnu sistem iz online funkcija igre za koji žele da radi bez problema na dan izlaska. U igri ćemo imati mogućnost da se povežemo sa prijateljima i takmičimo na high score tabelama i jedni drugima šaljemo time trial izazove na velikoj mapi igre.

Ne sjajne vesti ovako blizu datuma izlaska, ali srećom nije preveliko odlaganje igre na koju ionako čekamo više godina. Očekivanja nisu mala, ali po do sada prikazanim snimcima pred nama je odličan nastavak.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top