PC

Sega Mega Drive Classics hub će imati podršku za Steam Workshop

Već neko vreme putem servisa Steam možete kupiti igre sa konzole Sega Mega Drive i emulirane ih igrati na svom PC-u, prisećajući se davnih dana kada ste ih igrali na starom CRT televizoru. Sega je upravo najavila da 28. aprila puštaju novu aplikaciju Mega Drive Hub koje će biti besplatna svakome ko ima makar jednu podržanu igru na Steamu. Aplikacija će imati identičan kvalitet emulacije igara kao postojeća, ali sa više opcija za podešavanje prikaza i podrškom za Steam Workshop kroz koji ćemo moći da razmenjujemo ”modifikovane verzije SEGA igara”. Nisu se doduše potrudili da detaljnije objasne šta će to značiti u praksi.

Mega Drive Hub će umesto dosadnih menija imati virtuelnu sobu gde ćete na polici videti svoje Sega igre i tako birati šta ćete sledeće igrati. Listu podržanih igara možete videti na zvaničnoj najavi na SEGA sajtu (nas je oduševio Golden Axe), a očekuje se da će vremenom biti podržane sve igre koje su do sada izdate na Steamu.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top