Domaća Scena

Asocijacije za Android iz domaće kuhinje

Domaći studio Peaksel Games koji iza sebe ima ne tako mali broj Android igara i aplikacija nedavno je objavio adaptaciju najpopularnije igre iz kviza Slagalica – Asocijacije.

Asocijacije na Androidu funkcionišu po istom principu koji nam je poznat iz kviza – četiri kolone sa po četiri pojma čiju zajedničku asocijaciju je potrebno pogoditi i na kraju finalna asocijacija koja ih sve spaja. Kako autori navode, u igri je preko 200 ovakvih glavolomki za dva igrača a vremenom će ih biti još (ipak je tek izašla verzija 1.0). Naravno, među desetak jezika postoji i srpski, a grafika je nenametljiva i pregledna.

Igra je besplatna i možete je preuzeti sa Google Play Store.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top