Vesti

Borderlands 3 je sledeći projekat studija Gearbox

Doduše, tek kada završe sa podrškom za Battleborn.

Na upravo održanom sajmu PAX East, glavni i odgovorni iza Gearbox Software, Rendi Pičford, otkrio je da “naravno da će biti još jedne Borderlands igre”. Trenutni fokus je na Battleborn koji izlazi kroz svega nedelju dana, kao i post-launch podršci istog kroz patcheve i DLC pakete. Tek kada studio završi sa svim radom oko te igre preći će na Borderlands 3 ili kako već budu odlučili da ga nazovu.

Da podsetimo, na prethodnoj (ili dve ako računamo Tales) igri nije radio Gearbox već studio 2K Australia, dok će na novoj igri kormilo preuzeti Gearbox pa će tako Majki Neuman pisati scenario, dok će za grafički stil biti zadužen Skot Kester koji se već dokazao sa Battleborn. Iz studija navode da još nije odlučeno ni kako će se igra tačno zvati, niti u koji vremenski period će biti smeštena, ali u globalnoj priči će računati razvoj priče kroz Pre-Sequel i Tales from The Borderlands.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top